تولید محتوا حقوقی

بسیاری از اوقات پیش می‌آید که افراد برای یافتن پاسخ سؤال‌های حقوقی‌شان نیازی به مراجعه به وکیل یا مراجع قضایی ندارند. مخصوصاً در دنیای پرازدحام و پرمشغله‌ی امروزی، بیشتر افراد فرصت این را ندارند که برای هر سؤال کوچک و بزرگی به دفاتر وکلا مراجعه کنند در چنین شرایطی دنیای ارتباطات مجازی و تولید محتوا به کمک وکیل‌ها و مراجعان‌شان می‌آید تا امور روزانه‌ی خود را در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به مراجعه‌ی حضوری انجام دهند.

تولید محتوا حقوقی

اصول تولید محتوای حقوقی

تولید محتوای حقوقی یکی از آن کارهایی است که باید با نهایت دقت و شاید هم وسواس به آن بپردازید. محتوای حقوقی محتوایی است که قرار است به مهم‌ترین سؤال‌ها و مسائل خوانندگان شما پاسخ دهد. بنابراین اگر این محتوا بدون رعایت اصول و قواعد استاندارد آن نوشته شود یا اطلاعات غلطی را در اختیار مخاطبان قرار دهد، ممکن است مخاطب شما را دچار مشکلات جبران‌ناپذیری کند. خوب بیایید نگاهی به مهم‌ترین اصول و قواعد محتواهای حقوقی بیندازیم:

  • محتوای حقوقی باید بر اساس به‌روزترین تغییرات حقوقی و قانون اساسی نوشته شود.
  • محتوای حقوقی باید با لحنی که عامه‌ی مردم آن را بفهمند، نوشته شود.
  • موضوع محتواهای حقوقی باید متناسب با رایج‌ترین مشکلات و سؤال‌های مخاطبان انتخاب شود.
  • محتواهای حقوقی باید دائماً به‌روز شوند.
  • محتوای حقوقی هر کشور باید بر اساس قوانین همان کشور، تألیف شود.

با رعایت این نکات و اصول مهم هنگام نوشتن یک محتوای حقوقی می‌توانید مطمئن باشید که محتواهایی مفید، آموزنده و راهگشا تولید کرده‌اید که باری از دوش مخاطبان‌تان برمی‌دارند.

اصول تولید محتوای حقوقی

چرا تولید محتوای حقوقی و وکالتی با یک محتوا

ما در یک محتوا برای هر حوزه و هر بخش تخصصی، نویسندگان خبره و متخصص در همان بخش را به کار گرفته‌ایم تا محتواهای تخصصی را با نهایت دقت و سلامت به دست مخاطبان شما برسانیم. دانشجویان رشته‌ی حقوق و وکلایی که به تولید محتوا علاقه دارند از جمله متخصصانی هستند که با مجموعه‌ی یک محتوا کار می‌کنند.
این افراد در کنار کارشناسان بازاریابی و ایده‌پردازان تیم یک محتوا بعد از برگزاری جلسات متعدد و تعیین موضوعات مهم و پرمخاطب حوزه‌ی حقوق و قضا، محتواهای مورد نیاز شما را بر اساس یک تقویم زمانبندی دقیق و جامع، می‌نویسند. محتوای حقوقی شما بعد از نگارش بار دیگر توسط کارشناسان حقوقی ما مورد بررسی قرار می‌گیرد تا صحت اطلاعات آن مجدداً بررسی شود و بعد از آن برای بهینه‌سازی به دست کارشناسان سئوی یک محتوا سپرده می‌شود. در نهایت محتوایی که تیم یک محتوا برای شما تولید می‌کند، محتوایی دقیق، صحیح، سئو شده و مطابق با استانداردهای تولید محتوای حقوقی است.

چرا تولید محتوای حقوقی و وکالتی با یک محتوا

تخصص تولیدکنندگان محتوای حقوقی

نویسندگان و به طور کلی تولیدکنندگان محتوای حقوقی، کارشناسان معمولی تولید محتوا نیستند. این‌ها افرادی هستند که علاوه بر داشتن مهارت‌های لازم در زمینه‌ی نویسندگی و محتوانویسی، به دانش آکادمیک حقوق و قانون اساسی مسلط هستند. تولیدکنندگان محتوای حقوقی باید بتوانند قوانین، تبصره‌ها و ماده‌های مختلف حقوقی را به‌صورت محتوایی که عموم مردم متوجه آن شوند، دربیاورند. همان‌طور که می‌دانید دانش حقوق پر از اصطلاحاتی است که فهم آن برای افراد غیر متخصص، بسیار دشوار است. از این رو تولیدکنندگان محتوای حقوقی باید بتوانند چنین اصطلاحات پیچیده و تخصصی‌ای را در قالب یک متن روان قابل فهم برای عموم مردم درآورند تا مردم عادی هم بتوانند از آن استفاده کنند.

تخصص تولیدکنندگان محتوای حقوقی

مخاطبان تولید محتوا حقوقی

مخاطبان محتواهای حقوقی عموماً به چند دسته‌ی کلی تقسیم می‌شوند:

  • قضات
  • وکلا
  • دانشجویان رشته‌ی حقوق
  • مردم عادی

سه دسته‌ی اول افرادی هستند که محتوای شما را به‌صورت حرفه‌ای دنبال می‌کنند. بنابراین محتوای تولیدشده برای این افراد باید تخصصی و متناسب با فهم و سواد آن‌ها نوشته شود. اما دسته‌ی آخر مخاطبانی هستند که برای یافتن پاسخ پرسش‌های‌شان به سراغ شما می‌آیند و برخلاف سه گروه قبلی از دانش حقوق سردرنمی‌آورند. خوب کارتان به‌نظر کمی سخت است. اما جای نگرانی نیست. تیم یک محتوا به شما کمک می‌کند تا محتوای مورد نیاز همه‌ی این گروه‌ها را متناسب با نیاز و فهم آن‌ها از موضوعات حقوقی تولید و آن‌ها را راضی کنید.

تخصص تولیدکنندگان محتوای حقوقی

یک نمونه تولید محتوا حقوقی

به این متن که بخشی از یک محتوای حقوقی نوشته شده توسط تیم نویسندگان حقوقی یک محتواست توجه کنید:

«تناسب جرم و جزا در حقوق کیفری

پیش از این‌که به این اصل مهم در حقوق کیفری بپردازیم، لازم است در ابتدا مفاهیم جرم و جزا را مورد بررسی قرار دهیم. جزا یا مجازات، عملی است که در قبال یک فعل غیرقانونی (یعنی همان جرم) توسط مجریان قانون، انجام می‌شود. اما این مجازات باید با جرمی که صورت گرفته متناسب باشد. چرا؟ زیرا یکی از مهم‌ترین اصول آیین دادرسی و ادله‌ی دیوان کیفری بین‌المللی حفظ کرامت انسانی مجرم است، بنابراین مجازاتی که توسط قاضی برای مجرم درنظر گرفته می‌شود باید با جرم صورت گرفته توسط او، تناسب و همخوانی داشته باشد. اما چه چیزهایی این تناسب را ایجاد می‌کنند؟ بیایید نگاهی به مهم‌ترین اصول تناسب جرم وجزا بیندازیم:

  • درنظر گرفتن جرم مرتکب شده
  • درنظر گرفتن شرایط روحی، جسمی و اجتماعی بزهکار
  • درنظر گرفتن میزان خسارت فرد بزه‌دیده
  • شرایط جلوگیری از وقوع مجدد جرم
  • میزان اثرگذاری مجازات و بررسی اثر بازدارندگی آن (چه در فرد بزهکار و چه در سطح جامعه) ...»